Deel uw ervaring! Laat mij en anderen weten wat u van mijn diensten vindt.

Wat een topper!

22/07/2024

Hele goeie service! En gaat met veel liefde en beleid om met mijn paard! Dankjewel!

Luna

De held van de dag

20/07/2024

Stond op de Marienweide met een paard wat echt de trailer niet in wilde tot dat Maarten zijn hulp kwam aanbieden ! Binnen een kwartier stond mijn paard op de trailer !! In alle rust !! Ben deze man heel erg dankbaar

Rachel

Maarten is de rust zelve, duidelijk en doortastend.

04/06/2024

Mijn Allargando was nog nooit in een trailer geweest en is niet het allergemakkelijkste paardje. Samen liepen ze over onbekend terrein rustig en vol vertrouwen stapte hij in de trailer. Geweldig !!!

Kiek van Daal

Super goed geholpen

13/05/2024

Maarten heeft ons vandaag super goed geholpen met het vervoer van onze pony naar de kliniek. Onze oudere pony staat niet vaak op een trailer en zeker niet in haar eentje. Maarten heeft goed uitgelegd hoe we dat het beste aan konden pakken, is zelf een aantal keer met haar door de trailer gelopen, waarna het laden makkelijk ging. Ook onderweg heeft ze rustig gestaan. Heel fijn, zeker een aanrader!

Bianca

Fijn vervoer naar de kliniek

22/04/2024

Maarten heeft mijn pony en mij geholpen met vervoer naar de kliniek. Hij is een fijne chauffeur met veel kennis van paarden. Mijn paardje stond heel rustig te eten op de trailer. Op de terugweg ging het laden wat moeilijker vanwege de verdoving. Ook hier ging Maarten heel goed mee om en hij heeft mij goede uitleg gegeven over het trailerladen. Al met al was het een fijne ervaring, voor mens en paard. We zijn veilig vervoerd en de rit was ook nog eens heel gezellig!

Hannah

transport naar Fotoshoot Soesterduinen

13/04/2024

Prettige samenwerking met Maarten…alles tot in de puntjes uitgewerkt….behulpzaam .. proffesioneel…en meedenkend…en een gezellig gezelschap….onze vaste steun en toeverlaat…. Dankjewel weer …tot snel naar mooie herinneringen…baasjes Galeon

Aliyah Jennifer

Kliniek Middenmeer

11/04/2024

Mijn paard liep zelf de trailer in, dus Maarten had even vrij☺️

Mooie trailer, fijne rit.

Ondanks de harde wind, geen moment onrustig gezeten.

De constante video vanuit de trailer was fijn, zo kon je je paard de hele tijd in de gaten houden.

Er was genoeg hooi verzorgt door Maarten, top!

Bedankt en als ik weer een trailer nodig heb met professionele chauffeur/ paardenexpert, zal ik je zeker weer bellen.

Groetjes Inge

Inge

in 1 woord geweldig en deskundig vervoeren van mijn paard

22/03/2024

Met spoed met mijn paard naar Utrecht. Paardentaxi gebeld die hadden zelf spoed .Eldert heeft gezorgd dat Maarten ons kon brengen Die eerder is gestopt met z’n werk trailer halen en naar ons kwam .Het vervoeren en laden is zeer kundig en professioneel gedaan met veel rust .

Maarten nogmaals bedankt je bent een topper .

channa

Spoed vervoer paard.

17/02/2024

ik belde Maarten vroeg in de ochtend omdat mijn paard met spoed naar Utrecht moest, hoewel Maarten net uit nachtdienst bleek te komen,zei hij de trailer te gaan halen en naar ons toe te komen.Het opladen ging vrij snel in de mooie,ruime trailer en onderweg continu beel op mijn paard.

Maarten hielp niet alleen met het vervoer, maar gaf ook steun tijdens het onderzoek van mijn paard, deze moest een aantal dagen blijven en direct met Maarten afgesproken dat hij mijn paard ook weer zou vervoeren wanneer deze naar huis mocht.

En ook die reis ging top!

Dank voor je inzet, hulp en steun, zodra ik weer vervoer nodig heb, weet ik je te vinden 🙂

Stephanie Wessels